Annuaire > Sannier Frédéric, PR1

Liste des publications :
* Cette liste est une extraction automatique des publications référencées sous HAL qui est susceptible de contenir des doublons. Ces derniers sont en cours d’analyse et seront supprimés prochainement.

6 résultats

2016

Article dans une revue

Alteration of cathepsin D trafficking induced by hypoxia and extracellular acidification in MCF-7 breast cancer cells
Oussama Achour , Yahya Ashraf , Nicolas Bridiau , Meriem Kacem , Nicolas Poupard , Stéphanie Bordenave-Juchereau , Frédéric Sannier , Nathalie Lamerant-Fayel , Claudine Kieda , Emmanuelle Liaudet-Coopman , Jean-Marie Piot , Thierry Maugard , Ingrid Fruitier-Arnaudin
Biochimie, Elsevier, 2016, 121, pp.123 - 130. <10.1016/j.biochi.2015.11.007>
Anti-heparanase activity of ultra-low-molecular-weight heparin produced by physicochemical depolymerization
Oussama Achour , Nicolas Poupard , Bridiau Nicolas , Stéphanie Bordenave-Juchereau , Frédéric Sannier , Jean-Marie Piot , Ingrid Fruitier-Arnaudin
Carbohydrate Polymers, Elsevier, 2016, <10.1016/j.carbpol.2015.08.041>

2015

Article dans une revue

Di and tripeptides from marine sources can target adipogenic process and contribute to decrease adipocyte number and functions
Yesmine Ben Henda , Mariem Laamari , Isabelle Lanneluc , Marie-Agnès Travers , Hélène Agogué , Ingrid Fruitier-Arnaudin , Bridiau Nicolas , Thierry Maugard , Jean-Marie Piot , Frédéric Sannier , Stéphanie Bordenave-Juchereau,
journal of functional foods, 2015, <10.1016/j.jff.2015.04.050>
Di and tripeptides from marine sources can target adipogenic process and contribute to decrease adipocyte number and functions
Yesmine Ben Henda , Mariem Laamari , Isabelle Lanneluc , Marie-Agnès Travers , Hélène Agogué , Ingrid Arnaudin , Nicolas Bridiau , Thierry Maugard , Jean-Marie Piot , Frédéric Sannier , Stéphanie Bordenave-Juchereau
Journal of Functional Foods, 2015, Journal of Functional Foods, 17, pp.1-10. <10.1016/j.jff.2015.04.050>

2008

Article dans une revue

A Thermomechanical Preprocessing For Pectin Extraction From Orange Peel. Optimisation by Response Surface Methodology.
Sid-Ahmed Rezzoug , Zoulikha Maache-Rezzoug , Frederic Sannier , Karim Allaf
International Journal of Food Engineering, De Gruyter, 2008, 4 (1), pp.Art10

Communication dans un congrès

A THERMOMECHANICAL PROCESS FOR IMPROVING ENZYMATIC HYDROLYSIS OF BREWER'S SPENT GRAIN
Zoulikha Maache-Rezzoug , Thierry Maugard , Romain Goude , Armelle Nouviaire , Frédéric Sannier , Sid-Ahmed Rezzoug
18th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA' 2008, Aug 2008, Prague, Czech Republic. CD-ROM, pp.P 1.216, 2008